Företags MASSAGE

MASSAGE

Regelbunden massage får människor att må bättre. Att kunna erbjuda företags-/kontorsmassage ger välmående och gladare medarbetare. Massage är inte bara för dom som har problem med muskulaturen och rörelseapparaten utan massage är för alla. Även om du inte har några direkta problem hjälper massagen dig till ökad blodcirkulation, stärker immunförsvaret, sänker blodsockret, minskar och kan ta bort huvudvärk, mjukar upp stela muskler och ger en bättre återhämtningsförmåga.

Jag jobbar i Nordvästra Skåne

Jag kommer till er med massagebänk och tillbehör. Det enda ni behöver tänka på är utrymme. Självklart skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er arbetsplats och anpassar behandlingen efter individens behov och önskemål.

Jag har tagit fram 3 förslag att utgå ifrån:

Alternativ 1:
Jag kommer till ert företag X-antal timmar per vecka/månad och ger personalen massage på plats. 4BALANZ har med sig all utrustning och det enda företaget behöver tänka på är en plats att massera på under dagen, tex ett omklädningsrum, kontor eller annat utrymme.
Oftast läggs massagen med 25 min/behandling men kan utökas till 50 min om så önskas. Personalen får med god framförhållning möjlighet att boka tider under dessa dagar.
Kostnaden med företagsmassage kan antingen vara att ditt företag betalar all massage för sina anställda eller att massagen subventioneras.
Fakturering till ert företag sker efter avslutad månad med 20 dagar netto. 

Alternativ 2:
Personalen bokar själv sin behandling på 4BALANZ mottagning på sin fritid (före el efter arbetstid) via kontakt. Personalen kan då välja på 25 eller 50 minuters massage. Efter varje behandlingstillfälle skriver er personal på ett dokument som bifogas tillsammans med fakturan efter avslutad månad som faktureringsunderlag.
Kostnaden med företagsmassage kan antingen vara att ditt företag betalar all massage för sina anställda eller att massagen subventioneras.
Fakturering till ert företag sker efter avslutad månad med 20 dagar netto. 

Alternativ 3:
Detta alternativ är givetvis ert eget. Möjligheterna är många och jag är flexibel. Vi tillsammans hittar en lösning som passar ert företag bäst. 

Självklart går det att kombinera massage, träningstillfälle med återhämtande mindfulness i naturen i form av skogsbad. 

Vi skräddarsyr ett upplägg som passar era anställda.